ENG NO
  • Dine utvalgte
    0
  • Viner
  • Produsenter
  • Om oss
  • Nyheter
Ferment
  • Prisliste Horeca
  • Kontakt oss
  • Bli kunde
Ferment
0
Ferment
ENG NO
    • Våre produsenter
    • For vinfolk – av vinfolk!
    • Bli kunde / Vis interesse
    • Prisliste
    • Kontakt oss

Hjem / Nyheter

Nyheter
  • Arrangement
  • Nytt og nyttig
  • Arrangement
  • Nytt og nyttig
  • Produktnyheter

Vinfeber 2025

Nå er det endelig klart for en ny utgave av VINFEBER i...

Aussie/New Zeeland winebar take-over Oh Dear Aker Brygge

Tirsdag 17. september, dagen før Antipodean Wine Fest, tar vi med 3...

Antipodean Wine Fest

Storslått besøk fra "Down Under" Onsdag 18. september er vi i Moestue...

VINHØSTEN 2024

Bli med på høstens største mat- og vinhappening i Oslo! Program Fredag...

Spargel & Riesling 2024

Mandag den 22. april er vi stolte av å kunne ønske toppvinmakere...

Norsk ost- og sidersmaking

Norsk ost er i vinden! Norsk sider er i vinden! Hvordan kan...

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert!

04.07.2023 – Ferment & Moestue Group

World’s best vineyard 2023

Hvert år kårer «The World's Best Vineyards Academy» de 100 beste vingårdene...

Vinfeber 2024

Onsdag 7. februar 2024 er det klart for vår store årlige vinmesse...

Vinsmaking: Blaufränkisch fra Heinrich på Becco

Bli med og smak viner laget på druen Blaufränkisch på Becco, 10....
 
  • Kontakt oss

  • Ferment AS
    Bygdøy Allé 23
    0262 Oslo

  • T: +47 909 49 138
    rolf@ferment.no

    • For vinfolk – av vinfolk!
    • Våre produsenter
    • Våre viner
    • Våre produsenter
    • For vinfolk – av vinfolk!
    • Kontakt oss
    • Bli kunde
    • Lanseringsplan
    • Dine utvalgte
    • Kontakt oss
    • Bli kunde / Vis interesse
    Følg oss på:

    Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg mest mulig relevant innhold.

    Les vår personvernserklæring her