Jeaunaux-Robin er en liten vingård i landsbyen Talus-Saint-Prix, som ligger på grensen mellom Côte de Blancs og Côte de Sézanne. Eiendomen ble grunnlagt i 1964 av Michel og Marie-Claude Jeaunaux. I dag er det deres sønn Cyril Jeaunaux og hans kone, Clémence Robin, som eier og tar vare på vingården.
Deres vinmarker, kun 5 hektar, er hovedsakelig beplantet med Pinot Meunier, en druesort som tåler den sene frosten som er vanlig i dette området. I tillegg dyrkes Pinot Noir og Chardonnay på noen små parseller. Vinrankene er omtrent 40 år gamle (betraktes som gamle etter Champagne-standarder). Jordsmonnet er en blanding av leire og kalkstein med høy andel flint, som er sjelden funnet i Champagne.
Med overgangen fra økologisk til biodynamisk vindyrking er Jeaunaux-Robin også synonymt med respekt for terroiret og tradisjonen. Druene presses fortsatt for hånd og vinifiseringen skjer spontant i ståltanker, glasert betong eller brukte eikefat som er minst 10 år gamle. Dette gir meget rene viner som får frem mineraliteten fra den flinkrike jorden.