Thiebault Huber driver den lille eiendommen Huber-Verdereau i Meursault. Opprinnelig kommer Thiebault fra Alsace, og er utdannet sommelier. Men restaurantlivet ikke noe han ville vie livet sitt til, og i 1990 tok han over snaue 3 ha vinmark og huset etter sin bestefar Raoul Verdereau i Volnay. Han jobbet først 3 år med sin fetter Jean-Marc Bouley, og i 1994 var den første årgangen fra Domaine Huber-Verdereau.
Vinmarkene har vært drevet økologisk siden Thiebault tok over, og i fra 2005 er eiendommen sertifisert biodynamisk. I dag teller den snaue 10 ha, fordelt over flere landsbyer og enda flere parseller med få unntak i Côte de Beaune. Thiebault dyrker terroir, og derfor bærer de aller fleste vinene hans vinmarksnavn, fra de enkleste regionale vinene til toppvinene fra 1er cru-marker i Volnay og Pommard.
Vinifikasjonen består av liten intervensjon, forsiktig ekstraksjon, moderat svovling og lite bruk av ny eik. Fatene tar typisk 350, 500 og 600 liter, og maks 20% av dem er nye.
Harvest 2010, Burgundy, France
Harvest 2010, Burgundy, France