Tasmania er uten tvil er Australias fremste region for musserende vin. Øyas uberørte miljø, kjølige klima og rike jordsmonn skaper ideelle vekstforhold for naturlig elegante, intenst smaksatte og aromatiske viner.
Jansz har siden 1986 utelukkende egnet seg åt kunsten å lage musserende vin. Champagne-druene egner seg best, og de fokuserer fremst på Chardonnay og Pinot Noir. Vinmarkene ligger på øyas østre side hvor temperaturen modereres av nærheten til havet slik at druene modnes sakte, noe som sikrer mer intense, delikate og raffinerte smaker. Jordsmonnet domineres av rød basaltjord med god drenering.
Vinmakeren Teresa Heuzenroeder er en berømt australsk vinmaker med over 30 års erfaring med å lage prisvinnende viner fra kjølig klima. Ved å kombinere vitenskapelig presisjon med kreativ intuisjon, er hun kjent for sin ekspertise innen musserende og hvitvinproduksjon på tvers av kjølige klimaregioner Tasmania, Adelaide Hills, Eden Valley og King Valley. Visjonen er hovedsakelig å la naturen gjøre jobben og gi vinene et naturlig uttrykk for deres Tasmanske hjem og dets rene, uberørte miljø.