Det finske selskapet Viinitie er ikke bare en vinimportør, men også vinprodusent. Som umettelige champagneelskere ønsket de å nyte en vin som ville være eksemplarisk rik, gjenkjennelig og behagelig fruktig i en konkurransedyktig prisklasse. Siden de ikke fant ferdigvin på markedet, bestemte de seg for å få laget en champagne sammen med familiegården Autréau. En produsent, som har pleiet sine vingårder i århundrer og hvor Viinitie fikk tilgang til druer fra Premier og Grand Cru vingårder. Fra saften fra den første pressingen av disse druene i de dyktige hendene til Laurent Autréau og med lang lagring på bunnfall, har de produsert en ny favoritt La Chouette de Champillon, også kjente som «Uglechampagnen».
Landsbyen Champillon, der Autréau-familien produserer Champagne, ligger i nærheten av den historiske byen Épernay. Champagnehuset er familieeid og for øyeblikket jobber tre generasjoner sammen i vinkjelleren, nemlig Éric Autréau, Érics far Gérard og Érics sønn Laurent. Autréau-familien har en meget solid kunnskap og erfarenhet om vindyrking – de har dyrket vin siden 1670.
Autréau-familien eier i dag totalt rundt 35 hektar med vinmarker i Vallée de la Marne og Côte des Blancs. Vinmarkene ligger i landsbyene Champillon, Dizy og Hautvillers (Premier Cru-vinmarker) og i landsbyene Chouilly og Aÿ (Grands Cru-vinmarker).
Druene til Chouette-Champagnen kommer både fra egne vinmarker og fra kontraktsdyrkere som familien har jobbet med lenge. Mottoet til Autréau-familien er kvalitet og nøye arbeid fra start til slutt. Det er nesten umulig å finne Champagne av Chouettes standard i denne prisklassen.
Champagne La Chouette de Champillon ble hurtig den bestselgende champagne i det finske markedet etter at den ble lansert i slutten av 2016. Siden den gang har vinen funnet veien til en rekke andre land og er nå også å finne i Norge.